Foto og visualisering

Vi har lang erfaring med foto i ulike settinger, blant annet eiendom, grunnlag for visualisering av nye bygg og fremdriftsdokumentasjon.

Nye perspektiver til ditt prosjekt

Vi har RO3-godkjenning fra Luftfartstilsynet og ved hjelp av flere ulike RPAS plattformer og kameraløsninger tar vi dronebilder til ditt prosjekt.

Visualisering

Vi kan gi våre kunder det beste bilde grunnlaget for visualisering av ulike prosjekter. Våre piloter har god forståelse for hva som trengs av bildemateriale for å få et optimalt resultat. Vi har dyktige samarbeidspartnere som gjør visualiseringer av bygg og interiør.

Se eksempler
Dronefoto

Service-Drone AS ligger helt i front med våre droner og kamerasystemer. Vår partner Eiendomsfoto AS har gjennom en årrekke tatt bilder for Backe gruppen, Lund gruppen, Selvaag, Stor Oslo Eiendom etc., samt mange ulike eiendomsmeglere.

Se eksempler
Dokumentasjon

Med drone får du en detaljert fremdriftsdokumentasjon med forskjellige vinkler over lengre tid som gir en fullstendig oversikt ved prosjektets slutt. Dette er et nyttig verktøy for dokumentering av alle typer prosjekter.

Se eksempler

Visualisering

Dronefoto

Dokumentasjon