Inspeksjon med drone

Vi tilbyr inspeksjon av bygg, eiendom og konstruksjoner fra luften. Der det kanskje er vanskelig å komme til med konvensjonelle metoder benytter vi droner til å utføre inspeksjoner på en trygg og svært kostnadseffektiv måte.

Flere vinker fra luften med 3D visualisering

Vi kan gi våre kunder det beste bilde grunnlaget for visualisering av ulike prosjekter. Våre piloter har over flere år tilegnet seg en meget god forståelse over hva det er en arkitekt trenger av bildemateriale for å få et optimal resultat.

Video-produksjoner

Service-Drone AS har vært med på en rekke ulike prosjekter for TV, film og reklame med ulike RPAS plattformer.

Vi har blant annet vært med på produksjoner for Telenor, TV2, Kiwi, Meny, LetGo, Veidekke, Norad, Telia, Ekstremsportveko på Voss med flere.

Fotografering fra luften

Service-Drone AS ligger helt i front med sin lange erfaring og kontinuerlig oppgradering av droner og kamera systemer. Vi kan også ta bilder om kvelden/natten da vi har godkjenning for dette.

Vår partner Eiendomsfoto AS har gjennom en årrekke tatt bilder for Backe gruppen, Lund gruppen, Selvaag, Stor Oslo Eiendom, RunArk, Beliggenhet Gruppen, Bien Eiendom, Opsahl Gruppen, etc. samt mange ulike eiendomsmeglere.

Masseberegning

Service-Drone AS kan tilby masseberegning for tømmer/flis/grus/jord etc på flere ulike måter. Dette utføres raskere og mye billigere enn tradisjonell landmåling.